ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστων μετά από την συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κύριο Μουζουρίδη αλλά και τους συνεργάτες του πήρε τις διαβεβαιώσεις πως η απόφαση αυτή για την μείωση του πρωταθλήματος σε διάρκεια θα είναι μόνο για φέτος λόγω της πανδημίας.

Επίσης ακούγοντας τον προβληματισμό μας για τα λιγότερα παιχνίδια για κάθε ομάδα και κατ’επεκταση τον Κύπριο καλαθοσφαιριστη η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε ότι στην περίπτωση που οι ομάδες είναι λιγότερες θα προχωρήσει σε ένα δεύτερο πλάνο ούτως ώστε να διεξαχθούν οι προκαθορισμενοι αγώνες.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε πρώτον την χαρά και την απεριόριστη συμπαράσταση μας στην ανακοίνωση των προέδρων και ειδικότερα στο κομμάτι που αφορά την παιρετερω μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστων σε 3 για κάθε ομάδα. Και δεύτερον την αισιοδοξία μας πως η ομοσπονδία εχωντας στο πλευρό της τους ίδιους τους προέδρους, τους καλαθοσφαιριστες όπως και τους προπονητές θα πράξει ανάλογα και δεν θα αφήσει αυτή την ιδανική ευκαιρία να κάνει το σωστό για την κυπριακή καλαθοσφαιρα. Ας μην γίνουμε αυτόχειρες σε ένα τόσο κομβικό σημείο.