Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών επιθυμούν να συγχαρούν τον κ. Ανδρέα Μουζουρίδη  για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Κυπριακή Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.      

Ευχόμαστε στον κ. Μουζουρίδη, αλλά και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καλή σταδιοδρομία ελπίζοντας να συνεχίσει να βελτιώνει την κυπριακή καλαθόσφαιρα αλλά και να στηρίζει τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή με μέτρα όπως την μείωση των ξένων αλλά και την παρουσία ενός Κύπριου καλαθοσφαιριστή στην πεντάδα.

Τα βήματα προόδου που είδαμε τις τελευταίες χρονιές ελπίζουμε να συνεχιστούν με τους Κύπριους καλαθοσφαιριστές να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων ταλέντων και την βελτίωση των Εθνικών μας ομάδων.

Πράγμα το οποίο συμμερίζεται και ο ίδιος ο κύριος Μουζουρίδης, κάτι που φάνηκε και από τις χθεσινές του πρώτες δηλώσεις ως νέος Πρόεδρος, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων την πραγματικά σπουδαία δουλειά που έχει γίνει και την συνέχιση της από εκεί που την άφησε ο κ. Λούης Δημητρίου.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τον απερχόμενο πρόεδρο, κ. Λούη Δημητρίου. για την προσφορά του στο άθλημα και την επιτυχημένη πορεία που είχε μέχρι τώρα, και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Με εκτίμηση

Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s