Βραβεύθηκαν οι Β. Ακαθιώτου και ο Σ. Ηλιάδης

Τις προηγούμενες ημέρες ο ΠΑ.Σ.Κ. με ανακοίνωση γνωστοποίησε τους νικητές για το βραβείο MVP of the Month του μήνα Νοέμβριου. Από το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών κορυφαία αναδείχθηκε η Βεατρίκη Ακαθιώτου ενώ από την ΟΠΑΠ Basket League κορυφαίος ήταν ο Στέφανος Ηλιάδης.

Οι δύο διεθνείς καλαθοσφαιριστές παρέλαβαν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου τα βραβεία τους, όπως και δωροκουπόνι από τον χορηγό του ΠΑ.Σ.Κ., το κατάστημα αθλητικών ειδών Show Me Your Kicks.

Ο ΠΑ.Σ.Κ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το κατάστημα Show Me Your Kicks και στον Νικόλα Κουρσάρη, για την διαρκή στήριξη τους προς το άθλημα της καλαθόσφαιρας και τον κύπριο καλαθοσφαιριστή.

Θερμές ευχαριστίες και προς το κατάστημα Fingerprints Blockmountings, για την ετοιμασία και την παραχώρηση των δύο όμορφων πλακετών, που δόθηκαν στους νικητές του βραβείου ΠA.Σ.Κ. MVP of the Month.

Στόχος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών παραμένει η ανάδειξη του κύπριου καλαθοσφαιριστή και της κύπριας καλαθοσφαιρίστριας και η μέγιστη δυνατή προβολή τους, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις του συνδέσμου.

12award

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s