Οι κορυφαίοι & κορυφαίες για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών ανακοινώνει τους νικητές του βραβείου του κορυφαίου καλαθοσφαιριστή του μήνα, για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο κορυφαίος άνδρας καλαθοσφαιριστής ήταν ο Γιώργος Θεοχαρίδης, αρχηγός του Κεραυνού Στροβόλου. Ο κύπριος άσος σε τέσσερις αναμετρήσεις που είχε μέσα στον Ιανουάριο σημείωσε συνολικά 35 πόντους ενώ είχε επίσης 9 τρίποντα, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, καλύπτοντας πλήρως το κενό που είχε δημιουργηθεί από την απουσία του Μο Αμπουκάρ.

Κορυφαία γυναίκα καλαθοσφαιρίστρια για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε η Άνθια Παπαδούρη από την ΑΕΛ Λεμεσού, η οποία σε τέσσερις αναμετρήσεις σημείωσε 44 πόντους με 6 τρίποντα, 17 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια της ΑΕΛ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της να φθάσει σε σημαντικές επιτυχίες, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία εξαιρετική μονάδα για την ΑΕΛ.

Για τον μήνα Φεβρουάριο κορυφαίος άνδρας καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Γιώργος Νεοφύτου, αρχηγός της Ομόνοιας, ο οποίος σε τρεις αναμετρήσεις πέτυχε 17 πόντους έχοντας 5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Κορυφαία καλαθοσφαιρίστρια για τον Φεβρουάριο αναδείχθηκε η Μαρίσα Πάγκαλος, εκ μέρους της Αναγέννησης Γερμασόγειας. Η Μαρίσα σε τρία παιχνίδια σημείωσε 30 πόντους, είχε 8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Με την πολύ θετική της παρουσία η νεαρή διεθνής καλαθοσφαιρίστρια βοήθησε την Αναγέννηση σε μία εξαιρετική πορεία στην φετινή σεζόν.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s